Sokongan
Laman Utama Sokongan
Pengaktifan Produk
Gambaran Keseluruhan
Pengaktifan Radmin 3
Soalan Lazim Pengaktifan
Dasar Naik Taraf

Gambaran Keseluruhan Pengaktifan Produk Famatech

 

Sila ambil perhatian bahawa hanya Radmin Server 3 memerlukan pengaktifan selepas tamatnya tempoh percubaan 30 hari. Radmin Viewer 3 adalah percuma dan tidak memerlukan pengaktifan. Jika ada tidak mengaktifkan perisian pelayan, anda akan dihalang daripada menggunakannya selepas 30 hari. Untuk menjalankan pengaktifan anda perlu melalui proses pengaktifan. Selepas membeli lesen anda akan mendapat nombor siri peribadi anda. Gunakannya untuk mengaktifkan Radmin Server 3.

Tip

Kunci lesen untuk Radmin 3 sah untuk sebarang versi Radmin 3.x.


Pengaktifan Radmin 3

Anda boleh mengaktifkan Radmin Server 3 sama ada di komputer di mana ia dipasang atau dari jauh dari Radmin Viewer. Ini membolehkan anda mengaktifkan Radmin Server 3 ke seluruh rangkaian tempatan anda dari satu lokasi. Pengaktifan produk dijalankan menggunakan Internet.

Jika komputer di mana anda pasang Radmin Server atau Radmin Viewer mempunyai capaian Internet, anda boleh gunakan pengaktifan automatik. Jika anda bercadang untuk menggunakan Radmin Server dan Radmin Viewer dalam rangkaian tertutup, anda perlu mengikuti langkah-langkah pengaktifan manual.

Ada masalah dengan Pengaktifan?

Besar kemungkinan jawapan bagi soalan anda ada disertakan di Soalan Lazim Pengaktifan kami.

Sekiranya anda tidak dapat menemui jawapan bagi soalan anda di halaman Soalan Lazim Pengaktifan, anda boleh menghubungi pasukan sokongan menggunakan Borang Maklum Balas kami. Sila gunakan Bahasa Inggeris.

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Hak cipta terpelihara.