Penyelesaian
Gambaran Keseluruhan Penyelesaian
Rumah dan Pejabat di Rumah
Perniagaan Bersaiz Kecil dan Sederhana
Perusahaan Perniagaan
Penyedia Kaunter Bantuan
Kegunaan Pendidikan
Telekomuter
Pengoptimuman Proses Perniagaan

Penyelesaian Capaian Jauh untuk Perniagaan Bersaiz Kecil dan Sederhana

 
Penyelesaian Capaian Jauh untuk Perniagaan Bersaiz Kecil dan Sederhana

Kami di Famatech tahu bahawa Perniagaan Bersaiz Kecil tidak bererti perniagaan berteknologi rendah. Kerap kali kita mendengar bahawa teknologi maju membolehkan perniagaan kecil mengatasi prestasi organisasi yang lebih besar. Salah satu alat paling maju yang boleh anda dapati di pasaran ialah Radmin.

Capai komputer kerja dari jauh dari mana sahaja

Perniagaan bersaiz kecil dan sederhana mempunyai ciri-ciri, peluang dan keperluannya sendiri. Kami tahu bahawa salah satu keperluannya yang paling penting adalah capaian jauh kepada komputer pejabat. Kami menghabiskan banyak masa meneroka keperluan perniagaan bersaiz kecil dan sederhana bagi menawarkan penyelesaian capaian jauh yang boleh memuaskan walau pun keperluannya yang tertinggi.

Bagaimana anda boleh menggunakan Radmin dalam perniagaan bersaiz kecil dan sederhana:

 • Mentadbir dan menyelesaikan masalah komputer/ pelayan pejabat dan menjalankan aktiviti Kaunter Bantuan lain
 • Mencapai data anda dari jauh, dari mana sahaja, pada bila-bila masa 24/7
 • Menganjurkan mesyuarat, perbincangan dan pembentangan secara langsung
 • Benarkan kakitangan anda mencapai PC pejabat dari rumah mereka
 • Memberikan sokongan pelanggan yang pantas dan berkualiti kepada klien anda

Kelebihan penyelesaian capaian jauh Radmin untuk Perniagaan Bersaiz Kecil dan Sederhana:

 • Keselamatan yang kukuh

 • Jelas bahawa apabila menjalankan tugas seperti mencapai PC kerja atau perniagaan dari jauh, keselamatan adalah amat penting sekali. Produk Radmin menggunakan ciri keselamatan yang paling ketat yang ada di pasaran. Enkripsi kukuh saiz kekunci sehingga 2048 bit, NTLMv2 dan penapisan IP menjamin tindakan anda tidak kira apa jua sambungan yang anda gunakan. Semua data yang dihantar imej skrin, pergerakan tetikus, isyarat kekunci dan strim audio sentiasa dienkripsi dan tidak boleh dipintas. Dengan penyelesaian capaian jauh Radmin, keselamatan data korporat anda terjamin. Lebih banyak mengenai keselamatan

 • Kos kendalian yang lebih rendah dan harga mampu milik

 • Harga mampu milik Radmin meletakkannya di dalam kelasnya yang tersendiri. Radmin telah direka untuk mengandungi hanya kefungsian penting misi sebenar itulah sebabnya mengapa kami mampu membantu pelanggan kami berjimat. Selain itu, hanya ada lesen seumur hidup bagi produk Radmin tidak seperti kebanyakan produk lain yang dilesenkan mengikut had masa pelanggan memperoleh Radmin buat selama-lamanya. Akhir sekali, hanya Radmin Server yang dilesenkan, Radmin Viewer pula diberikan secara percuma. Pilihan ini sangat penting jika ramai kakitangan perlu mencapai komputer yang sama (cth. pelayan berkuasa tinggi dengan perisian mahal tertentu) dari jauh.

 • Sambungan berkelajuan tinggi

 • Radmin merupakan penyelesaian capaian jauh yang paling laju di pasaran. Algoritma unik atau teknologi Radmin membolehkan anda bekerja dengan selesa walau pun dengan lebar jalur yang tidak seberapa.

 • Kebolehgunaan

 • Radmin sangat mesra pengguna. Ia tidak mempunyai ciri nilai tambahan tidak berguna yang menyukarkan pengguna untuk menggunakannya, rumit dipelajari atau menjejaskan prestasinya. Kebanyakan pengguna kami bersetuju bahawa kelebihan utama Radmin adalah kerana ia mudah digunakan.

 • Keperluan Sistem yang Rendah

 • Radmin tidak mempunyai keperluan perkakasan khusus. Jika komputer anda menjalankan Windows, Radmin tentu boleh berjalan pada komputer anda semudah itu.

Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Hak cipta terpelihara.