Membuat Pesanan
Pesan dalam talian
Pesanan Belian

Pesan dalam talian

 

Beli sekarang Beli sekarang

Beli lesen tunggal atau pakej berbilang lesen Radmin dalam talian. Semua kad kredit utama, pemindahan bank, cek diterima.

Radmin 3 Remote Control terdiri daripada dua modul berasingan: Radmin Server 3 (perlu dipasang pada komputer jauh) dan Radmin Viewer 3 (perlu dipasang pada komputer tempatan). Hanya Radmin Server 3 dilesenkan. Radmin Viewer 3 adalah percuma dan boleh digunakan pada seberapa banyak komputer.

Lesen Sah untuk Harga, USD ($) Pesan dalam talian
Radmin 3 - Lesen standard satu PC jauh $49
bagi satu lesen
Beli sekarang
Radmin 3 - pakej 50 lesen sehingga 50 PC jauh $1490
bagi satu pakej
Beli sekarang
Radmin 3 - pakej 100 lesen sehingga 100 PC jauh $2490
bagi satu pakej
Beli sekarang
Radmin 3 - pakej 150 lesen sehingga 150 PC jauh $3490
bagi satu pakej
Beli sekarang
Radmin 3 - Lesen pukal drpd 200 PC jauh drpd $22
bagi satu lesen
Beli sekarang
Radmin 3 - Lesen Kaunter Bantuan drpd 50 PC jauh drpd $33
bagi satu lesen
Beli sekarang


Kami mencadangkan pilihan pelesenan yang berikut:

 • Lesen standard Radmin 3

  Satu lesen Standard Radmin 3 membenarkan penggunaan Radmin Server 3.x pada sebuah komputer sahaja. Dua lesen Standard Radmin 3 diperlukan untuk dua buah komputer, dan seterusnya. Radmin Viewer 3.x adalah percuma dan boleh digunakan pada seberapa banyak komputer. Satu Lesen standard Radmin 3 berharga USD49.


 • Pakej 50 lesen Radmin 3

  Satu pakej 50 lesen Radmin 3 membenarkan penggunaan Radmin Server 3.x pada sehingga 50 buah komputer jauh. Radmin Viewer 3.x adalah percuma dan boleh digunakan pada seberapa banyak komputer. Satu pakej 50 lesen Radmin 3 berharga USD1490.


 • Pakej 100 lesen Radmin 3

  Satu pakej 100 lesen Radmin 3 membenarkan penggunaan Radmin Server 3.x pada sehingga 100 buah komputer jauh. Radmin Viewer 3.x adalah percuma dan boleh digunakan pada seberapa banyak komputer. Satu pakej 100 lesen Radmin 3 berharga USD2490.


 • Pakej 150 lesen Radmin 3

  Satu pakej 150 lesen Radmin 3 membenarkan penggunaan Radmin Server 3.x pada sehingga 150 buah komputer jauh. Radmin Viewer 3.x adalah percuma dan boleh digunakan pada seberapa banyak komputer. Satu pakej 150 lesen Radmin 3 berharga USD3490.


 • Lesen Kaunter Bantuan Radmin 3

  Lesen Kaunter Bantuan Radmin 3 adalah untuk syarikat-syarikat yang menyediakan sokongan dan perkhidmatan kaunter bantuan jauh kepada pelanggannya. Memandangkan agak sukar untuk meminta beberapa ratus pelanggan membeli lesen Standard Radmin 3, penyelesaian untuk masalah ini ialah lesen Kaunter Bantuan. Pilihan pelesenan ini meliputi sejumlah besar komputer pelanggan yang bukan milik penyedia kaunter bantuan (helpdesk) Satu lesen Kaunter Bantuan Radmin 3 membenarkan penggunaan Radmin Server 3.x pada sebuah komputer pelanggan. Radmin Viewer 3.x adalah percuma dan boleh digunakan pada seberapa banyak komputer penyedia kaunter bantuan.
  Harganya bermula dari USD33 bagi satu lesen Kaunter Bantuan.
  Nota: Pakej minimum lesen Kaunter Bantuan Radmin 3 mempunyai 50 lesen.


 • Lesen pukal Radmin 3

  Lesen pukal Radmin 3 direka untuk kegunaan syarikat yang besar yang memiliki lebih daripada 200 buah komputer pejabat. Satu lesen pukal Radmin 3 membenarkan penggunaan Radmin Server 3.x pada sebuah komputer jauh. Radmin Viewer 3.x adalah percuma dan boleh digunakan pada seberapa banyak komputer. Harganya bermula dari USD22 bagi satu lesen pukal. Sila hubungi kami terus untuk mengetahui mengenai syarat-syarat dan sebut harganya.
  Nota: Pakej minimum lesen pukal Radmin 3 mempunyai 200 lesen.

Note Untuk Membeli: Hanya ikut salah satu pautan pesanan berikut, pilih pilihan pembayaran di bahagian atas halaman pesanan, isikan borang pesanan dan hantarkannya.
Famatech Corporation Copyright © 1999-2017 Famatech. Hak cipta terpelihara.